onsdag 29 juli 2009

Nyinvigning av min blogg


Jag har funderat och funderat.. Jag har haft ett väldigt långt blogguppehåll och under den tiden har jag funderat på om jag ska fortsätta blogga i den här bloggen, om jag ska starta på ny kula med en ny blogg eller om jag helt enkelt ska lägga ner bloggandet.
.
Det finns så många underbara bloggar därute som ger mig så oerhört med inspiration och jag känner att jag inte på långa vägar kan komma upp på den nivån. Jag har varken tid, lust eller ork att lägga ner så mycket energi på bloggandet. Jag har precis fått en dotter som kräver en hel del tid och mitt hem är långt ifrån ett drömhem (även fast jag jobbar hårt med att få det så fint man nu kan i en lägenhet). Så jag vet inte om jag har så mycket att erbjuda mina läsare.
.
MEN, jag är villig att göra ett sista försök. Med en ny systemkamera (har tidigare inte ens haft en egen kamera vilket har försvårat bloggandet avsevärt) så hoppas jag på att kunna leverera iaf några bilder i veckan och förhoppningvis kommer jag någongång att inspirera någon.


Kram på er


1 kommentar:

Jessica sa...

Hej hej!

Jag förstår precis hur du känner, men jag kommer kika in och säkert bli inspirerad av dina fina bilder som redan börjat ramla in!

Kram Jessica